SQUASH I GÖTEBORG

Squash är förmodligen det mest konditionskrävande spel som finns. Är du ute efter både motion och tävling är en match på en av våra sex squashbanor det perfekta valet.

Boka Här

Priset för en plan är från 135kr per halvtimme. För kvällar eller 10-kort/periodkort, se prislista. Se även våra erbjudanden för barn och student.

Hos kan du även hyra racket och köpa eller hyra squashbollar på plats.

Vi har också en hel del Squash, Tennis och Badminton kurser här på Alelyckans (främst för nybörjare /motionärer & barn). Se vår kurser och erbjudande sida for mer info…

Har du redan blivit biten?
Gå med i vår motionsserie i squash.

Artikel om squash i tidningen sportporten

https://sportporten.se/provar-pa-squash/

Squashstegen

Varje måndag och tisdag spelar vår motionsserie i squash. I dagsläget är det sju divisioner med sex spelare i varje. Efter avslutad serie flyttas två spelare upp en division och två åker ner ett snäpp.

 

Squashstegen är ett utmärkt sätt att bli bättre om du är nybörjare eller behålla dina färdigheter i det konditionskrävande spelet.

 

För mer info ta kontakt med mathias@alelyckanssportcenter.com
Tel: 0709-375951

Följ vår stege på ligaspel Alelyckan

SQUASH 57

Squash 57 är en ny variant på squash som spelas med större boll och större racketar inne på en vanlig squashbana, perfekt intro till den som vill komma igång med racketsport, samma banhyra som vanlig squash, racketar och bollar finns att hyra vid receptionen från 40 kr st.

Har du svårt att få tiden att räcka till träning efter jobbet? Träna på lunchen!

Valfritt spel 30-60 min och valfri dagens lunch: 140:-/pp.

Boka spelet som vanligt genom bokningssidan eller ring oss på 031-46 95 00

Lunch + träning = sant