Barnkalas i Göteborg

En oförglömlig upplevelse. Låt oss anordna festen från 169kr per barn.

Alla barn är värda ett roligt och minnesvärt barnkalas hos oss i Göteborg!
Det är roligt att fixa kalas åt barn, men leder till mycket arbete och förväntningarna är oftast höga. Många känner att de varken har tid eller råd att ordna barnkalas och det tycker vi på Alelyckans Sportcenter är synd. Ge ditt födelsedagsbarn och hans eller hennes små kamrater en oförglömlig upplevelse och låt oss anordna festen. Vi hjälper er med allt det praktiska så att ni kan lägga fokus på att umgås och ha roligt!

Erbjudande Barnkalas

Barnkalas

Vi på Alelyckan hjälper gärna till och fixar ert barnkalas. För visst kan det vara skönt att slippa duka, underhålla och städa efter ett barnkalas hemma. Vi har till och med inbjudningskort som du kan skriva ut, fylla i och skicka iväg till gästerna.

Välj mellan följande aktiviteter: Minigolf, badminton, minitennis, padel och  bordtennis. Aktiviteten håller på ca en timma. Efteråt så sätter sig de små gästerna vid dukat långbord där de kan fira födelsedagsbarnet. De bjuds på korv med bröd, dricka (läsk), och efteråt får alla varsin glass med godispåse till. Hör av dig om du har särskilda önskemål kring maten.

Priset är 169:- per barn. Räkna med att barnkalaset varar i drygt två timmar. Du kan boka barnkalas på fredag, lördag och söndag.

Boka ert barnkalas på e-post: boka@alelyckansc.com eller via telefon 031-46 95 00

Barnkalas med det lilla extra
Hos oss får födelsedagsbarnet och gästerna ett barnkalas utöver det vanliga med aktiviteter som passar de flesta åldrar. Få barn tycker om att sitta still alltför länge och därför inleds våra barnkalas med en aktivitet som pågår i ungefär en timme. Här kan ni välja mellan badminton, bordtennis, minitennis, padel och minigolf. Alla  alternativen brukar vara väldigt uppskattade och fyllda med fart och glada skratt.

Vad som ingår i paket 169kr/barn

En timmas aktivitet/ sport.

Varsin korv med bröd, måltidsdryck, glass och godispåse.

Alternativt till korv med bröd finns pannkakor med sylt och grädde.

Extra som kan bokas/köpas till

Extra korv med bröd 25kr/st

Pommestallrik 25kr/st.

Lekledare ingår ej, vill ni ha det be om offert.