Barnkalas i Göteborg

En oförglömlig upplevelse. Låt oss anordna festen

Alla barn är värda ett roligt och minnesvärt barnkalas hos oss i Göteborg!
Det är roligt att fixa kalas åt barn, men leder till mycket arbete och förväntningarna är oftast höga. Många känner att de varken har tid eller råd att ordna barnkalas och det tycker vi på Alelyckans Sportcenter är synd. Ge ditt födelsedagsbarn och hans eller hennes små kamrater en oförglömlig upplevelse och låt oss anordna festen. Vi hjälper er med allt det praktiska så att ni kan lägga fokus på att umgås och ha roligt!

Erbjudande Barnkalas

Barnkalas

Vi på Alelyckan hjälper gärna till och fixar ert barnkalas. För visst kan det vara skönt att slippa duka, underhålla och städa efter ett barnkalas hemma. Vi har till och med inbjudningskort som du kan skriva ut, fylla i och skicka iväg till gästerna.

Välj mellan följande aktiviteter: Minigolf, badminton och bordtennis. Aktiviteten håller på ca en timma. Efteråt så sätter sig de små gästerna vid dukat långbord där de kan fira födelsedagsbarnet. De bjuds på korv med bröd, dricka (läsk), och efteråt får alla varsin glass med godispåse till. Hör av dig om du har särskilda önskemål kring maten.


Priset är 140:- per barn. Räkna med att barnkalaset varar i drygt två timmar. Du kan boka barnkalas på fredag, lördag och söndag.

 

Boka ert barnkalas på e-post: mathias@alelyckanssportcenter.com eller via telefon 031-46 95 00

 

Barnkalas med det lilla extra
Hos oss får födelsedagsbarnet och gästerna ett barnkalas utöver det vanliga med aktiviteter som passar de flesta åldrar. Få barn tycker om att sitta still alltför länge och därför inleds våra barnkalas med en aktivitet som pågår i ungefär en timme. Här kan ni välja mellan badminton, bordtennis och minigolf. Alla tre alternativen brukar vara väldigt uppskattade och fyllda med fart och glada skratt.

Kalasmat vid dukat långbord

Efter att barnen är färdiga med till exempel minigolf eller badminton så ser vi till så att de små får sätta sig vid ett kalasdukat långbord där de serveras korv, bröd och läsk. Till efterrätt serveras underbart god glass och alla barn får varsin godispåse att ta med sig hem. Kort sagt – vi har allt som behövs för att födelsedagsbarnet ska få ett kalas utöver det vanliga. Ett barnkalas på Alelyckans Sportcenter i Göteborg pågår i ungefär två timmar sammanlagt.  Det brukar vara lagom för små barn som har lätt för att bli trötta efter ett fartfyllt kalas.